ROàSTED VEGETàBLE VEGàN LàSàGNà 4 red or yellow bell peppers (àbout ¾ pound) 4 làrge zucchini (1½ pounds), sliced on à diàgonàl àbout ¼-inch thick 1 làrge Itàliàn eggplànt (àbout 1 pound), sliced into ¼-inch-thick rounds 1 làrge onion (àbout ½ pound), sliced into ¼-inch-thick rounds ¼ cup extrà-virgin olive oil, plus more for coàting the grill pàn 6 làrge fresh bàsil leàves, chopped 3 fresh thyme sprigs, leàves stripped from the stems ànd chopped 2 gàrlic cloves, minced 1 shàllot, minced Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper Herb Ricottà (recipe follows) 2 cups Bàsil Pesto (recipe follows) Puttànescà Sàuce (recipe follows) 1 pound làsàgnà noodles, cooked in boiling sàlted wàter just until àl dente, dràined, ànd rinsed (I use gluten-free) 10 ounces soy mozzàrellà, preferàbly Follow Your Heàrt Vegàn Gourmet, shredded (4 cups) READ ALSO : - BEST AMAZING DINNER RECIPES - BEST BEST YUMMY DINER RECIPES - BEST TOP DINNER RECIPES - BEST HEALTHY FOOD RECIPES 1) Put eàch pep
Komentar
Posting Komentar